ANTALYA / KAŞ - Çavdır Ortaokulu

Ekrem USLU - Okul Müdürü

21.03.1981 yılında Antalya´nın Kaş İlçesinde doğdum. İlkokul ve ortaokulu burada tamamladıktan sonra lise öğrenimimi Fethiye Lisesi Yabancı Dil Ağrılıklı Lisede tamamladım. Liseden Yabancı Dil Bölümünden mezun olduktan sonra Mustafa Kemal Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazandım.Okulu bitirdikten sonra Van İli Bahçesaray İlçesine Sınıf Öğretmeni olarak atandım.Burada 8 yıllık görev süresince çeşitli idari kadrolarda çalıştım.2018 temmuz ayında İsteğe Bağlı İllerarası Yer Değiştirme ile Afyonkarahisar İli İscehisar İlçesine sınıf öğretmemi olarak tayin oldum.2019 Eylül ayı itibari ile Antalya İli Kaş İlçesi Çavdır İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak görev yaptım.2020 Eylül ayından beri de Çavdır İlkokulu´nda Müdür olarak görev yapmaktayım.