ANTALYA / KAŞ - Çavdır Ortaokulu

Mehmet ÇİDEM - Görsel Sanatlar Öğretmeni

1976 yılında Konya Beyşehir ilçesine bağlı Bayafşar Kasabasında beş çocuklu bir ailenin en son çocuğu olarak doğdu. İlkokulu Bayafşar kasabada bitirdikten sonra Alaattin Ortaokulu ve Beyşehir lisesini bitirdi.

1997 yılında Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü yetenek sınavını kazandı. Aynı üniversiteden 2001 yılında renklerin dünyası tezini vererek mezun oldu.

2002 yılında Düzce Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okuluna öğretmen olmak atandı. Daha sonra aynı ile bağlı Yığılca YİBO´da görev yaptı.

2008-2010 tarihinde Konya Derebucak ilçesine bağlı Çamlık ilköğretim okulunda,

2010-2012 tarihinde Beyşehir Kız Meslek Lisesinde,

2012-2016 tarihinde Antalya Kaş ilçesi Çayköy Ortaokulunda Görsel Sanatlar dersi öğretmeni olarak görev yaptı.

2016 tarihinde bu yanadır Antalya Kaş Çavdır Ortaokulunda görevine fiilen devam etmektedir.